Talvine lohesurfi koolitus - Kakumäe surfikool - Fansurf

Talvine lohesurfi koolitus

%

alates 70  alates 60 

Talvine lohesurfi koolitus

Lohesurfi spordiga on kõige lihtsam alustada talvel, sest lumel lohega sõitma saada on oluliselt lihtsam kui vees. Samas saab lumel kogutud oskuseid edukalt vette minnes kasutada.
Lumesurfi koolitusel käsitletakse tuule ja surfikoha valikuga seotud teemasid. Õpitakse kuidas lohet kokku panna ja seadistada varustust. Käsitletakse ohutusega seonduvaid küsimusi ja lennutatakse õppelohesid. Koolitus kulmineerub suure lohe lennutamisega, sõidu alustamisega ja surfamisega lumel.

Koolituse kestvus keskmiselt 3 tundi ja osalejate arv 1-3 inimest

Talvine lohesurfi koolitus toimub Tallinna ümbruses või võimalusel kliendile sobivas kohas.

Kuidas registreeruda?

Palun valige koolitusel osalejate arv ja seejärel 3 tunnine koolitus. Juhul kui soovite personaalset koolitust tunnitasu alusel, siis palun valige 1 inimene/1 h ja koguseks märkige soovitav koolitustundide arv. Peale valiku tegemist palun kirjutage registreerimis lehel märkuste lahtrisse teile sobivad koolituse ajad, et oleks lihtsam koolitust planeerida. Tellimuse kinnitamisel edastatakse teile e-mailile makseteatis, mille alusel saate tasuda lohesurfi koolituse eest. Peale makselaekumise kontrolli saadetakse teile koolituse arve ja teiega võetakse ühendust täpsema koolituse aja kokku leppimiseks. 

Koolitus kava ja vajalik info allpool.

Kategooria:

Talvine lohesurfi koolitus

Snowkite koolitus / talvine lohesurfi kursus on koolitus, kus sõitmiseks kasutatakse surfilohet . Sõita saab lumelaua, mäesuuskade või uiskudega nii jääl kui lumel. Lohesurf loob kirjeldamatult laheda elamuse ja sobib igas vanuses harrastajatele. Lohesurfiga saab Eestis tegeleda nii suvel vees kui ka talvel lumel, vaja on vaid pisut tuult ja pealehakkamist.
Just talvel on lohesurfiga kõige lihtsam alustada, sest lumel liikuma saada on oluliselt lihtsam kui vees. Samas saab lumel kogutud oskuseid edukalt kasutada veepeal sõidu alustamiseks.

Talvine Snowkite koolitus sisaldab:

1. Ülevaade kite arengust ja ohutusest
2. Ilmastiku tingimused (tuul, ilmakaared)
3. Erialane terminoloogia ja kirjeldus
4. Treeninglohe lennutamine ( lohe suurus 2-3 m2)
5. Täispumbatava lohe ülesseadmine (lohe suurus 7-18 m2)
6. Täispumbatava lohe lennutamine
7. Sõidu alustamine ja sõitmine lumelaua ja lohega.

Talvine lohesurfi koolitus sisaldab

Talvine lohesurfi koolitus sisaldab varustust (lohe poom, pump, õppelohe, trapets, kiiver) ja lumelaua varustust (laud, saapad). Koolituse kestvus keskmiselt 3 tundi. Koolitusele palun tulla sportlikus talvises riietuses, kõige paremini sobib mäesuusa või lumelaua riietus. Mugavuse huvides on võimalusel soovitatav kasutada isikliku lumelaua või mäesuusa varustust. Koolitused toimuvad Tallinna ümbruses või võimalusel kliendile sobivas kohas. Ilmainfo leiate Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut kodulehelt.

NB! Kõik snowkite koolitused toimuvad vastavalt ilmastiku tingimustele

Teie Fansurf Surfikool!