Purjelaua algkoolitused - Fansurf
purjelaua-kursus - Tunnid algavad teoreetilise kalda koolitusega %%sep%% purjelaua kiirkursus %%sep%% purjelaua koolitus %%sep%% windsurf kursus

Purjelaua algkoolitused

Tahame rääkida ühest suurepärasest viisist, kuidas välja astuda oma mugavustsoonist ja proovida midagi uut – nimelt purjelauaga surfamisest. See on suurepärane võimalus mitte ainult õppida uut oskust, vaid ka tunda saavutuse ja enesekindluse tunnet.

Surfamine on midagi erilist – see on segu adrenaliinist, väljakutsest ja suurepärastest eluvaadetest. Kuid kõige parem on see, et igaüks võib seda õppida! 

Purjelaua algkoolitus on suurepärane võimalus alustada ja omandada uus oskus. Ja meie Fansurf Surfikoolis oleme siin, et aidata sul seda teha.

Meie koolitusprogramm on kohandatud kõigile, olenemata kogemustasemest. Meie kogenud instruktorid õpetavad kõike, mida vajad, et alustada purjelauaga surfamist. Samuti tagame, et koolituse käigus tunned end turvaliselt ja mugavalt.

Nii et miks mitte proovida midagi uut ja registreeruda meie algkoolitusele purjelauaga surfamisel? See on suurepärane viis ennast proovile panna ja tunda end tõeliselt saavutusrikkana. Oleme kindlad, et armud surfamisse sama palju kui meie!

Mis on purjelaua koolitus

Purjelaud – meri, tuul ja purjed. Pika ajalooga veespordiala, mis on tänapäeval kõigile lihtsasti omandatav. Peale mõnetunnist koolitust ja harjutamist vees suudavad kõik õpilased käsitleda purjelauda ja liuelda veepeal tuule jõul.

Meie koolitusprogramm koosneb kahest 3 tunnisest tsüklist. Esimene purjelaua algkoolitus annab baasteadmised purjelauast ja esmase purjelaua sõidu kogemuse veepeal.

Surfikoolil on olemas spetsiaalsed õppe purjelauad ja purjed, et esmaste sõidukogemuste omandamine toimuks võimalikult kiiresti. 

Teisel jätkukursusel pööratakse rohkem tähelepanu purjelaua varustuse valikule, õpitakse erinevaid manöövreid ning harjutatakse purjelaua sõitu juba järgmise taseme purjelaudadel.

Lisaks kursustele pakume ka personaalset koolitust oma oskuste ja teadmiste lihvimiseks tunnitasu alusel.

Mida purjelaua algkoolitus sisaldab

Purjelaua koolitus sisaldab surfiriietust (kalipso ja päästevest) ja purjelaua õppevarustust (purjelaud koos taglasega).

Koolitusele tulles võtke palun kaasa ujumisriided kalipso alla, müts päikese kaitseks, päiksekreem ja vajadusel tuulejope või pusa. 

Koolitused toimuvad Tallinnas Kakumäe rannas Räime tn 52 Tallinn, Fansurf Surfikool.

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut lubab tuulist ilma aastaringselt, nii et kohalikud ilmastikutingimused sobivad purjelauaga surfamiseks ideaalselt.

Purjelaua algkoolituse programm

  • Ilmastik – Tuule suunad ja tugevus
  • Surfiranna valik, ohutus
  • Teoreetilised teadmised – sõidusuunad, sõidureeglid jne.
  • Näidiskoolitus kaldal, kuidas käsitleda purjelauda
  • Näidiskoolitus veepeal, kuidas käsitleda purjelauda
  • Purjelaua sõidu alustamine ja sõidu harjutamine veepeal

Mis peale algkoolituse läbimist edasi saab?

Olles läbinud purjelaua algkursuse ja soovid alustada iseseisvat purjelauduri karjääri, siis on jätkukursuse läbimine väga oluline. Anname koolituse raames ülevaate purjelaua erinevatest valdkondadest.

Selgitame millist purjelaua varustust valida ja kuidas purjelaua varustust kokku panna ning lahti võtta. Näidiskoolituse osas õpetame erinevaid purjelaua manöövreid nii kaldal kui ka veepeal. 

Jätkukursust saab läbida nii algkoolituse õppevarustusega kui ka spetsiaalse edasijõudnud purjelaua koolitusvarustusega.

Purjelaua jätkukursuse programm

  • Erinevad purjelaua valdkonnad – race, slalom, freestyle, wave, freeride
  • Varustuse valik – vastavalt valdkonnale ja õiged varustuse mõõdud
  • Purjelaua varustuse kokkupanek ja lahti võtmine
  • Näidiskoolitus kaldal – Paut, halss, krüssamine, pakstaak, kaldastart
  • Näidiskoolitus veepeal – Paut, halss, krüssamine, pakstaak, kaldastart
  • Purjelaua sõidu praktiseerimine ja manöövrite harjutamine veepeal

Tule ja laseme koos lained seljas tantsima!

Registreeru koolitusele siin: https://fansurf.ee/purjelaua-koolitus/

Posted in Muu